Garage Sale

Craft beer van Zeeuwse bodem. Zaterdag 7 november van 9:00 tot 14:00 uur in het distributiecentrum aan de Diazweg 3 te Goes.

Leg je wintervoorraad aan met de speciaalbieren van Brouwerij Slot Oostende & Emelisse. Maak gebruik van de mogelijkheid om tijdens de Garage Sales zowel de bieren van Slot Oostende als de bieren van Emelisse af te halen tegen scherpe tarieven.

Om alles zo makkelijk mogelijk te laten verlopen is vooruit bestellen aan te raden. Maar spontaan komen mag ook, er kan alleen gepind worden. We zullen het bier voor u op naam klaar zetten en alle voorschriften en voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Benieuwd naar de werkwijze op deze dag? Klik dan hier.

De Garage sale was op zaterdag 7 november. Klik hier voor actiepakketten welke in heel Nederland thuisbezorgd kunnen worden.

Dozen met 1 soort bier

Bieren per 12 of 24 flesjes per doos.

White Labels 2020 (NIEUW!!)

De nieuwste White Label serie! Bestel ze in één van de samengestelde boxen.

Divers

Chocoladeletter voor het goede doel en Slot Oostende cadeaucard.

Werkwijze ophalen bier Garage sale

Uiteraard hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen ivm het Coronavirus. Graag leggen we even uit hoe het zal werken:

– Het ophalen en de verkoop vindt buiten plaats bij onze loods aan de Diazweg 3 van 9:00 uur tot 14:00 uur.
– Zodra u bij ons terrein komt aangereden wordt het verkeer geregeld, we maken namelijk een soort “drive through”. Het is de bedoeling dat u in uw auto blijft zitten.
– We laten 6 auto’s op onze parkeerplaats, die in 1 rechte lijn achter elkaar dienen op te stellen. De eventuele overige auto’s blijven wachten voor de parkeerplaats.
– Het handigst en snelst gaat het als u vooraf al besteld en betaald heeft. Dan staat alles al voor u klaar. Breng uw bestelformulier mee, hierop staat een nummer en op dat nummer staat uw bestelling reeds voor u klaar. De verkopers zullen de bierbestelling voor u pakken.
– U kunt ook spontaan langs komen uiteraard. Daarvoor hebben we een bestelformulier. U krijgt dit aangereikt zodra u de parking op gaat. U kunt daarop aangeven wat u wenst en dan zal het ter plekke voor u worden gehaald. Ook mensen die volle dozen hebben besteld en reeds betaald, kunnen nog aanvullen met losse flesjes van onze meest speciale bieren. Die dienen dan nog ter plaatse te worden afgerekend.
– Zelf van tevoren al een doos samenstellen en dan ter plaatse betalen kan ook. Dit is handiger, aangezien de doos dan alvast op uw naam klaar staat. Stuur uw bestelling door via sales@emelisse.nl.
– Onze medewerkers dragen handschoentjes en gebruiken alcohol om te desinfecteren. Er kan uitsluitend gepind worden, de pinautomaat zal ook steeds gereinigd worden uiteraard.
– We rekenen erop dat u ook uw eigen verantwoording neemt en alleen komt in goede gezondheid.

We hopen u allen “met gepaste afstand” te mogen begroeten.

Bent u 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.


Geniet, maar drink met mate