Garage sale bij Slot Oostende

Zaterdagochtend 21 maart 2020 van 9:00 tot 14:00 uur in de Loods aan de Diazweg 3 te Goes

Omdat onze eigen verkoop via het Slot naar nul gezakt is, proberen we de hele voorraad nu anders aan de man te brengen. Ook het nieuwste lentebier zit in de garage sale. We proberen op deze manier het hoofd boven water te houden.

En voor jullie als bierdrinkers is het niet kunnen drinken van een biertje in het Slot toch ook niet zo lang vol te houden. De bitterballen moet je zelf verzorgen, maar wij leveren a.s. zaterdagochtend, zeer voordelig bier!

Om alles zo makkelijk mogelijk te laten verlopen is vooruit bestellen aan te raden. Maar spontaan komen mag ook, er kan gepind worden. We zullen het bier voor u op naam klaar zetten en alle voorschriften en voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Benieuwd naar de werkwijze op deze dag? Klik dan hier.

We kijken terug op een succesvolle garage sale! Nog profiteren van deze sale? Vanaf € 100,- bezorgen wij aan huis. Dit geldt voor Goes en omliggende dorpen.

Steun Slot Oostende met het bestellen van een cadeaukaart!

Een andere manier waarop u ons in deze zeer zware tijd kunt steunen, is het bestellen van cadeaukaarten die u dan kunt komen consumeren zodra deze ellende voorbij is. Dan hebben we toch alvast wat inkomsten om de vaste kosten voor personeel (meer dan 100 personen!), gebouwen etc etc te kunnen blijven betalen.

In het kader van sociaal werkgeverschap hebben bijna alle oproep medewerkers vaste uren gekregen in januari. Daar hebben wij geen spijt van en het geeft onze medewerkers wat meer rust, maar daarom is er wel veel nodig om de verplichtingen te kunnen voldoen.

Steun ons lieve gasten! We kunnen niet wachten tot dit voorbij is en we u weer kunnen begroeten, maar tot die tijd moeten we overleven… Onze dank is groot! ❤️

Bent u 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.

nix-18
Geniet, maar drink met mate