Emelisse CV collectie

De CV collectie is een zeer gelimiteerd barrel aged project van Emelisse.

Tot 16 mei in de pre-sale

De eerste vier Barrel Aged bieren uit, dit keer kleine cognac vaatjes, zijn gebotteld. De kleine cognac vaatjes staan naast de fermentatie tanks in de hal van Slot Oostende. Bezoekers van het Slot hebben ze al een aantal maanden zien staan.

En nu is het zover, na old school nagisting op de fles zijn er 125 sets van 4 bieren beschikbaar. En 15 sets van 3 bieren.

Unieke nummering – OP=OP

Omdat het gelimiteerde bieren zijn, heeft ieder bier ook een uniek editienummer. In de webshop kan je zolang de nummers beschikbaar zijn voor een speciaal nummer kiezen. Je huisnummer, je geluksnummer, nummer 1, 100 of 46, kijk snel of je nummer er nog bij zit. Let op: je bent pas zeker van je nummer als deze is afgerekend, iemand anders kan je voor zijn.

Nu bestellen betekent dat de sets tijdens de garage sale van 16 mei kunnen worden opgehaald, of we sturen de set 15 mei op.

#1: Romige Espresso Stout

Cognac BA
Alcohol: 10,5%
Drinktemp.: 12 graden

Een combinatie van koffie en kersensnoepjes in de geur. In de smaak mooie tonen van eikenhout, subtiel cognac en een drogend effect van de koffie.

#2: Imperial Iced IPA, dryhopped met Harmonie, Sybilla, Magnat en Lubelski

Cognac BA
Alcohol: 25%
Drinktemp.: 18 graden

In de geur, licht menthol, rode bes, krenten en rozijnen. In de smaak, menthol, krenten, rood fruit, zoute drop, en een stevige alcholbasis.

#3: Imperial Iced IPA, dryhopped met Marina, Octavia en Isabella

Cognac BA
Alcohol: 25%
Drinktemp.: 18 graden

In de geur, krenten en wat karamel. In de smaak, krenten, meloen, geel fruit. Vettig mondgevoel (klevend).

#4: Ultimate Decadence

Cognac BA
Alcohol: 11%
Drinktemp.: 14 graden

In de geur komen de nougat en de pecan al naar voren gevolgd door een mooi randje cognac. Dit zet door in de smaak en komen er tonen mokka en cacao los. Alcohol is heel erg verstopt maar wordt bij de 3de slok merkbaar.

CV reeks 1 t/m 4

€39,50 €29,50

CV reeks 1 t/m 3

€32,50 €22,50

Bent u 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken.


Geniet, maar drink met mate